Bérces Boglárka

A Mindenki Magyarországa Néppárt alelnöke

1981-ben születtem, Komlón. 21 éves koromig szülőfalumban, Hosszúhetényben éltem. A család és a szerető közeg, szüleim példa értékű házassága rámutatott az élet valódi értékeire. A gimnáziumot követően gazdasági informatikusnak tanultam. Az iskola elvégzése után pár hónap nyomasztó munkanélküli időszak következett. Először egy könyvelő irodában dolgoztam. 2003-ban megismerkedtem férjemmel és Zalába költöztünk, Tótszentmártonba. 2005-ben megszületett lányunk, aki most elsőéves levelezős egyetemista, munka mellett. Méhészkedünk, a fizikai munka életünk része.

Ügyintézőként dolgozom szociális területen több, mint 15 éve. Már gyerekként is egy igazságosabb világról álmodtam. Minden rosszban meglátom a jót, a lehetőséget a változásra. Empata vagyok. Igyekeztem távol tartani magam a politikától, de 2023 fordulópontot hozott az életembe. Csalódott és dühös voltam. A gyermekem saját bőrén tapasztalta az oktatás komoly hiányosságait, az egészségügyi rendszer összeomlás-közeli állapotát. Elég volt! Rájöttem, ha nem emelem fel a szavam és nem teszek az elnyomó rendszer ellen, akkor a részese leszek. Sokan tapasztalják a diktatúra megerősödését, de félnek cselekedni. Nekik szeretnék példát mutatni!

Hiszek az egy Istenben, az emberi jóságban, a szeretetben és a közösség erejében! A mai politikából leginkább a szeretet hiányzik. Küldetésem ezért: vigyünk szeretetet a politikába!

A Mindenki Magyarországa Néppárt Zala megyei szervezőjeként és alelnökeként a szeretet jegyében kívánom szolgálni a magyar társadalmat, kiemelten a családok és az elesettek támaszaként. Társadalmi vízióm egy olyan erős és stabil szociális háló megteremtése, amely krízisbe jutott embertársaimat visszasegíti a közösségbe.

Legyen a mindennapok része újra a jó példa, az emberség és a hit, legyen Magyarország Mindenkié!

Ne féljetek! Tartsatok velünk a Tisztesség útján!