Köszönjük a jelentkezést!

Az alábbiakban további hasznos segédleteket találsz a jelentkezési eljáráshoz

Letölthető segédanyagok

Minta önéletrajz

Minta motivációs levél és programterv

Gyakori kérdések

K: Nincs 2 ajánlóm, mit tegyek?
V: Ebben az esetben a mandátumvizsgáló bizottság tagjai lesznek az ajánlóid.

K: Mikor fognak felhívni?
V: A jelentkezések mennyiségétől függően időrendi sorrendben hívjuk az embereket. Igyekszünk, hogy hamar sorra kerülj, de mindenki szánunk az időnkből és emiatt lehet, hogy pár napot várnod kell.

K: Mit tehetek, amíg várok?
V: Kövesd a párt és Márki-Zay Péter oldalát. Légy jelen a tüntetéseken, a rendezvényeken és gondold át, mi az, amit szívesen csinálnál a politika világán belül.

A jelentkezés menete:

1, A jelentkezés kitöltése. Erről egy e-mailt fogsz kapni (valószínűleg már meg is kaptad), amelyben megtalálod az előre kitöltött jelentkezési lapot. A jelentkezés az e-mailben csatolt kóddal a feldolgozás kezdetéig módosítható. Ezt a dokumentumot ki kell nyomtatnod és alá kell írnod. Módosítás esetén az új jelentkezést ismételten alá kell írni így a nyomtatás előtt bizonyosodj meg az adatok helyességéről.

2, Az elkészítendő és csatolandó dokumentumok (ezekről mintát az oldalon is találsz) elkészítése és megküldése ide: partigazgato@mmnp.hu

3, A megkezdett feldolgozásról értesítést küldünk. Ezt követően már nem módosíthatod a jelentkezésed, amit beküldtél, azt bíráljuk el.

4, Felvesszük Veled a kapcsolatot és lefolytatjuk a jelentkezési eljárást.

5, A jelentkezési eljárás sikeressége után e-mailben értesítünk. Megkapod az első tagdíjfizetési kérelmet, a tagsági kártya számát és a hozzáférést a párt belső képzési és irányítási rendszeréhez.