Köszöntünk a Mindenki Magyarországa űrprogramjában! Mivel Orbán Viktor arca akkora, hogy saját gravitációs tere van, arra gondoltunk, elküldenénk őt és a legjobb barátját, Ferencet kirándulni egyet valahová, ahol nem árthatnak nekünk. Az adományoddal segíthetsz, hogy ez a rakéta minél messzebb vigye őket a magyar emberek pénztárcájától és életétől.

Köszöntünk a Mindenki Magyarországa űrprogramjában! Mivel Orbán Viktor arca akkora, hogy saját gravitációs tere van, arra gondoltunk, elküldenénk őt és a legjobb barátját, Ferencet kirándulni egyet valahová, ahol nem árthatnak nekünk. Az adományoddal segíthetsz, hogy ez a rakéta minél messzebb vigye őket a magyar emberek pénztárcájától és életétől. Adakozni a lent található gombra kattintva tudsz!

Ahhoz, hogy megmutassuk nekik, nem kérünk a hazugságaikból, ennek a számlálónak el kellene érnie az 100-at.
A rakéta kilövéséhez szükséges összeg 25.69%-a már összegyűlt!
25.69%
Csak felfelé!
Ahhoz, hogy megmutassuk nekik, nem kérünk a hazugságaikból, ennek a számlálónak el kellene érnie az 100-at. A rakétát az adományaitok repítik. Adakozni a fenti gombra kattintva tudsz! Adományoddal a Mindenki Magyarországa Néppárt korrupcióellenes kampányát támogatod!