Márki-Zay Péter

A Mindenki Magyarországa Néppárt Elnöke

„Vissza kell vezetnünk Magyarországot a tisztesség útjára. Ez lesz a mi feladatunk!”

A magyar nemzeti érdekek és az európai értékek hiteles képviselete

A Mindenki Magyarországa Néppárt (MMN) célja, hogy Magyarország demokratikus jogállamként működjön, a jólétet méltányos piacgazdaság biztosítsa, az állampolgárokat modern egészségügyi és szociális ellátórendszer, kultúra és színvonalas oktatás szolgálja.

Víziónk és céljaink

Olyan országért dolgozunk, ahol minden ember egyaránt fontos, ahol mindenkire egyformán vonatkoznak a törvények, ahol védik a környezetet és ahol mindenki szabadon gondolkodhat, vállalkozhat, ahol az érvényesülés útja egyedül a tisztesség, a tudás, a szakértelem és az odaadó munka, ahol a társadalom vezetőinek élete példamutató, munkásságuk pedig a köz önzetlen szolgálatán alapul.

Víziónk

Kiemelten fontos ügyeink

A Mindenki Magyarországa Néppárt a magyar nemzeti érdekek és az európai értékek képviseletére esküdött fel. Hiszünk egy modern, a hagyományait tiszteletben tartó országban. Ismerd meg a párt legfontosabb céljait elképzeléseit

Ügyeink

Támogasd céljainkat

Minket csak Te támogatsz! Pártunk ellenszélben dolgozik és állami támogatásban nem részesülünk, ezért sem vagyunk zsarolhatóak. A rendszer ellenzékeként azért küzdünk, hogy felszámoljuk hazánkban a korrupciót. Ez a szolgálat, a valódi rendszerváltás a változást akarók segítsége nélkül nem fog sikerülni, ezért kérünk Téged, hogy lehetőségeidhez mérten támogasd céljainkat.

Támogass

Légy a csapat tagja

Ha valódi rendszerváltást, elszámoltatást szeretnél, ha egy olyan országban hiszel, amely a tisztességre, a tudásra és a teljesítményre épül, akkor nálunk a helyed! Légy tagja a tiszták koalíciójának! Vezessük vissza együtt Magyarországot a tisztesség útjára! Tarts velünk!

Csatlakozz

Neked ajánljuk

Folyamatosan frissülő videók

Tekintsd meg legujabb vidóinkat, kövesd élőben tagjaink élő bejelentkezéseit a Youtube csatornánkon, Facebook oldalunkon és támogatóink csoportjaiban a közösségi médiában.

Mindenki Magyarországa Néppárt

A Mindenki Magyarországa Néppárt azért bontott zászlót, hogy Magyarországon legyen egy olyan konzervatív, a rendszerváltás iránt elkötelezett politikai erő, amely véget vet a korrupciónak, véget vet a felelőtlen, jövőkép nélküli politizálásnak.

Pártunk az Európai Néppárt magyarországi letéteményeseként elkötelezett a magyar nemzeti érdekek és az európai értékek képviselete mellett. Magunkat az egész rendszer ellenzékének tekintjük. A demokrácia elengedhetetlen értékeinek tekintjük a hatalmi ágak szétválasztását, a szólás- és sajtószabadságot, valamint az esélyegyenlőség biztosítását.

Politikai otthont és hiteles alternatívát kívánunk nyújtani mindazoknak, akik értékrendünkkel azonosulva készek hazánk önzetlen szolgálatára!

Értékeink

  • Hazaszeretet

  • Tisztesség

  • Átláthatóság

  • Teljesítmény

  • Felelősség

  • Szolgálat

Magyarország a Tiéd, a miénk, mindenkié.

Készen állsz?

Csatlakozz

Magyarország nem egyenlő a magyar kormánnyal. Magyarország a hazánk, a jelenünk és a jövőnk. Magyarország az Európai Unió része és annak is kell maradnia. Magyarország a Tiéd, a miénk, mindenkié. Pártunk elkötelezett egy tisztességes és becsületes politika iránt. Váltsunk együtt rendszert, számoltassuk el a bűnözőket!

Légy része a politikai kultúraváltásnak, építsünk egy élhető ország országot. Csatlakozz hozzánk, egy tisztességes, hiteles, európai erőhöz, a Mindenki Magyarországa Néppárthoz!

Ne felejts el szavazni!

Az európai választások lehetőséget adnak neked arra, hogy megválaszd, ki képviseljen téged az Európai Parlamentben és beleszólásod legyen Europa jövőjének alakításában. A választásra ötévente kerül sor, és ez a világ legnagyobb határokon átnyúló választása. Képviselőinkre leadott szavazatára hamarosan számítunk.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hírek & Aktualitás

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Támogatnál egy aláírással?